ATENȚIE: UTA suferă de „Complexul Balotești”!

 

CS Balotești echipă înființată în anul 2009 a pus mereu probleme echipei UTA. În sezonul trecut o înfrângere a gazdelor la Șiria (1 – 2) a făcut ca UTA să se îndepărteze de locul ce asigura promovarea în primul eșalon, fără un meci de baraj. În acest sezon, Adrian Mihalcea a demisionat după o remiză acasă cu aceiași echipă (2 – 2).

Gurile rele spun că soarta lui Cristi Todea ar putea fi pusă în discuție după meciul de sâmbătă de la Balotești de pe terenul ocupantei locului 17 în clasament. Unii s-au grăbit să speculeze că Ionuț Popa ar putea prelua echipa dacă UTA nu obține un rezultat bun sâmbătă. Echipele ilfovene de Liga 2 Sportul Snagov şi CS Baloteşti au susţinut în urmă cu o săptămână, pe terenul sintetic de la Baza Sportivă ”Ion Ţiriac”, un amical, asta pentru că au fost programate să stea în campionat. Rezultatul final a fost unul de egalitate, scor 1-1.
Baloteştiul a început în formula: Eşanu – C-tin. Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, L. Filip – Ov. Herea, Cl. Herea, L. Ion (cpt.), M. Neagu – C. Mihai, F. Paraschiv. Au mai evoluat: Iordan, Fulga – Al. Gheorghe, Al. Grigore, P. Ioniţă şi Bolozan.
Înainte disputei de sâmbătă, UTA și Balotești sunt despărțite de trei puncte în clasament arădenii ocupând locul 13!

„Un rezultat bun al nostru îl văd mai degrabă ca pe o infuzie de moral și încredere pentru partidele ce vor urma. Ne respectăm adversarul, cunoaștem valoarea UTA-ei, dar mai ales tradiția acestui club și-mi amintesc că Baloteștiul s-a mobilizat mereu cu aceste echipe cu nume și tradiție. Chiar ultimele două rezultate directe spun acest lucru, nu e puțin lucru să nu pierzi cu UTA două meciuri la rând în deplasare. De victoria din finalul campionatului trecut îmi amintesc și eu cu plăcere, căci băieții au făcut unul dintre cele mai bune meciuri sub comanda mea”, a declarat Augustin Călin (foto).

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy