luni, februarie 6, 2023

Au golit Checheciul și Semlacul de țigări de CONTRABANDĂ…

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La data de 20.12.2018, polițiștii Secţiei nr. 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și de tehnicienii Serviciului Criminalistic, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, in localitățile Arad și Semlac.

In cadrul unei percheziții desfășurate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, intr-un imobil de pe strada Aprodu Purice din municipiu – imobil utilizat de doi bărbati de 29 și 34 de ani- , a fost depistata și indisponibilizată cantitatea de 27.540 fire tigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator, susceptibile de a fi contrafăcute.

In urma celei de-a doua percheziții efectuate pe raza localității Semlac, in locuința unui bărbat de 68 de ani, au fost depistate 52.320 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator.

79.860 fire țigarete, depistate in urma perchezițiilor, susceptibile ca ar fi provenit din contrabanda, au fost indisponibilizate in vederea confiscării.

Cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pe baza de ordonanța de reținere, sub aspectul săvârșirii infractiunii de contrabanda.

Polițiștii continua cercetările, cei in cauza urmand a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Avantajul acum este la Mladin Cosmin,acel om care se lauda ca da spagi uriase politiei,carand zilnic cu dubele tigari pe sate si nu numai.

Comentariile sunt închise.