SPORTURI

Au întors rezultatul după pauză învingând după mai bine de o lună. UTA – Aerostar Bacău: 2 – 1

 

UTA – Aerostar Bacău 2 – 1 ( 0 – 1)

Arădenii aveau neaparat nevoie de un rezultat bun în runda intermediară de azi pentru a stopa rezultatele negative din ultima vreme, în tur UTA pierzând cu 1 – 0. Sub aceste auspicii a început confruntarea de miercuri de pe arena Motorul, în vreme ce vizitatorii sunt în mare criză de puncte.

UTA s-a aşezat mai bine în teren şi după cinci minute de tatonare a avut o bună ocazie prin Melinte, dar bine servit de Rus a tras slab în minutul 9. D. Popa şi din nou Melinte puteau deschide scorul, dar au finalizat imprecis, pentru ca pe fondul acestui joc, oaspeţii să deschidă scorul pe o contră în minutul 26 după o fază simplă. UTA nu a avut reacţie după golul primit. Din contră în minutul 38 El Hasani a trimis slab spre portar fiind foarte aproape o intercepţie oaspete. Din minutul 46 a intrat Costin iar aşezarea în teren a arădenilor a devenit mai ofensivă. Schimbare inspirată, de la Costin a pornit golul egalizator din minutul 51. După ceva mai mult de o oră de joc, Cipri Rus a ratat trimiţând cu capul alături o centrare de la Melinte. În minutul 70, Orlic a avut o intervenţie bună la şutul lui Buhăcianu, ca mai apoi UTA să treacă în avantaj. Emoţiile nu lipsesc, Manea a fost eliminat în minutul 73 pentru cumul de cartonaşe galbene. În minutele de prelungiri ambele combatante au fost aproape de gol, Costin a tras direct în portar mingea a deviat la Isac care a tras în apărătorul advers în locul uni pase către Costin aflat liber. Drugă a reluat o centrare puţin peste transversală. Aceasta a fost istoria jocului din runda a 35-a a ligii secunde la fotbal. În runda următoare, UTA merge pe terenul celor de la FC Argeş.

Aşa s-a marcat:
Minutul 26, centrare de pe dreapta a lui Buhăceanu şi Vraciu a reluat din marginea careului mic, 0 – 1.
Minutul 51, Costin trimite excelent pentru Cipri Rus în careu, acesta deviază pentru Neagu care înscrie de p linia carului mic 1 – 1.
Minutul 72; Centrează Melinte, Rus nu mai greşeşte ţinta cu efect lângă bara din dreapta 2 – 1.

UTA: Orlic –Manea, El Hasni, Şeroni, I. Gavrilă – Melinte, Hrezdac, Neagu – Ciucur, D. Popa, Rus. Au mai evoluat: Costin, Isac, Antrenor secund: Cristian Păcurar.

Aerostar: Fl. Muntean – Mihălăchioae, Al. Mutu, Vişinar, D. Drugă – H. Ilie, I. Chirilă, Tăbăcariu, Ciocâlteu – Vraciu, Buhăcianu. Au mai evoluat; Al. Pop, Ardei, Carabela. Antrenor: Andrei Vatră.
Arbitri: Mihai Amorăriței (Cîmpina) – Răzvan Soporan (Baia Mare), Ioan Corb (Satu Mare). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari – Timiş)

Observatori FRF: Zaharia Ciev, Romeo Malac (ambii din Timişoara).

Foto din meciul tur

Cosmin Gherman, 16 mai 2019 7:47