ȘTIRI

Au venit din Bîrlad ca să vândă telefoane (la) noi, în Gară. Au rămas cu o „gaură” de 50.000 de lei, plus 1000 amendă… ca să aibă și dovada scrisă a „cât de prost poți să fii?!”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Telefoane mobile în valoare de peste 50.000 lei, confiscate de jandarmii arădeni

Miercuri, 27.02.a.c., în jurul orei 00.45, vigilența echipajului de jandarmi aflat în serviciu, în zona gării din municipiul Arad, a fost testată de către doi bărbați din Bîrlad, care, în timp ce se aflau pe unul dintre peroanele gării C.F.R. Arad, ofereau spre comercializare telefoane mobile  de ultimă generație.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au găsit  asupra bărbaților 46 telefoane mobile și diferite accesorii pentru acestea. Întrucât cele două persoane nu au putut justifica proveniența bunurilor, acestea au fost sancționate de către jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12 din 1990, republicată, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, iar telefoanele mobile au fost ridicate în vederea confiscării.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Critic Arad, 27 februarie 2019 3:57