miercuri, februarie 8, 2023

[AUTOPREZENTARE] Raul Pașcalău – candidat pentru demnitatea de primar al comunei Covăsînț

 

Mă numesc Raul Pașcalău, am 38 de ani și sunt căsătorit.

Am absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară”, apoi un institut de Traducători –Interpreți franceză –engleză la Cluj, apoi Facultatea de Teologie didactică limba și literatura engleză în Arad, un masterat în Limbi Moderne Aplicate în Arad, 3 cursuri post universitare la Institutul Diplomatic Român din București, module de pedagogie și psihopedagogie specială, iar în prezent sunt doctorand în traductologie la Universitatea de Vest din Timișoara,  anul 1 și anul 3 la un al doilea doctorat în agricultură, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ,,Regele Mihai I” din Timișoara.

Activitatea mea profesională s-a derulat în mediul educațional și mediul privat. În prezent sunt cadru didactic asociat la departamentul de Limbi Moderne, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad. Înainte am predat și la Colegiul Național ,,Moise Nicoară’’, Liceul de Artă ,, Sabin Drăgoi’’, Liceul cu Program Sportiv Arad.

Traducător și interpret pentru limbile engleză, franceză, italiană, am tradus și interpretat pe parcursul anilor, pentru instituții naționale și internaționale, cum ar fi NASA, US NAVY, Departamentul energiei nucleare SUA, Consiliul Europei, Banca Mondială, Ministere de externe,  IPJ Arad, IPJF Arad, Consilii Județene, primării, notariate, și alte instituții naționale și internaționale, companii private și de stat. Sunt specializat în domeniul traducerilor tehnice, economice și juridice.

Am făcut numeroase cursuri în mai multe domenii de activitate, de la cursuri de limbi străine și traductologie la Camerele de Comerț și Industrie din Paris, Londra, Arad, la cursuri de manager de proiect, formator,  chiar și lucrător în cultura plantelor,  în domeniul agroturismului, etc.

Susțin educația tinerilor și am dezvoltat mi multe activități în acest sens. Voi rămâne un partener fidel al educației tinerilor, mai ales în zona rurală. Am dezvoltat mai multe proiecte educaționale, în comună și le voi susține și pe viitor.

Sunt o persoană sociabilă, perseverentă, ambițioasă,  cu spirit de echipă dezvoltat, orientat către  dezvoltarea zonei rurale.

Candidez la funcția de primar al comunei Covăsînț deoarece consider că pot aduce un suflu nou însoțit de o ambiție puternică pentru dezvoltare și modernizare și consider că mă pot folosi de cunoștințele și experiența  acumulate pe parcursul anilor în acest sens.

Sunt convins că, accesând atât fonduri europene cât și guvernamentale,  pot contribui decisiv la o dezvoltare durabilă a comunei.

Cred că dacă ne-am concentra mai mult pe nevoile reale ale cetățenilor și nu pe orgoliile proprii și am pune interesul comunității pe primul loc, am avea toți de câștigat.

Covăsînțul are nevoie de un primar cu viziune, un primar pentru toți cetățenii.

……………………………………………..

(P)

NOTĂ 1: În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale  parțiale din 11 iunie – Covăsînț, criticarad.ro va publica articole cu conținut politic-publicitar.

NOTĂ 2: Articol comandat de candidat independent Raul Pașcalău, executat de Critic Arad Media SRL, Cod Unic de Identificare AEP 24170036

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

 1. Raul est un homme honnête, intelligent et également très fidèle en amitié. Il connaît ma famille en France depuis plus de 27 ans. Chaque fois qu’il vient en France il nous rend visite. C’est une très bonne chose pour Covasint et tous ses habitants qu’il devienne maire.
  A chaque rencontre il nous parle de la Roumanie, d’Arad de Covasint, et nous comprenons combien il aime sa patrie, son pays. Raul est très très fier d’être Roumain.
  Amitiés aux Roumains que Raul aime tant.

 2. Oameni buni, votați-l pe Raul!!!
  Va va aduce o schimbare semnificativă in Comuna dumneavoastră. Il cunosc de mult
  timp si pe lângă ca e foarte inteligent,
  e si um foarte bun gospodar. Ceea ce in
  primul rând trebuie sa fie un primar bun.
  Nu va lăsați mințiți de alți!!
  Alegeți omul corect si devotat comunei
  Covasint!!!
  Alegeți schimbarea!!!
  Doamne ajuta.

Comentariile sunt închise.