sâmbătă, octombrie 1, 2022

Autovehiculele care efectuează transportul elevilor pe raza județului au fost verificate de polițiști

S-a verificat modul de respectare a normelor rutiere, a legalității transporturilor și starea psihofizică a conducătorilor auto. Nu au fost constate nereguli

 

Siguranța elevilor, prioritate a polițiștilor arădeni

Pe tot parcursul săptămânii trecute polițiștii rutieri arădeni au desfășurat zilnic acțiuni preventive de verificare a autovehiculelor care efectuează transportul elevilor la unitățile școlare pe raza întregului județ.

Scopul acestei activități este verificarea modului de respectarea a normelor rutiere și a legalității transporturilor precum și verificarea stării psihofizice a conducătorilor auto.

De asemenea, șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și au fost verificați cu privire la utilizarea centurilor de siguranță.

Nu au fost constate nereguli

Ne bucurăm de faptul că nici de această dată nu au fost constate nereguli în rândul acestei categorii de șoferi și le recomandăm acestora ca și în continuare să respecte prevederile legale în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, aceste acțiuni având un caracter permanent .

Biroul de presă al IPJ ARAD

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news