SPORTURI

[AVANCRONICĂ] David Miculescu este în spital, Oualid El Hasni a ajuns la echipa secundă, iar UTA are probleme pe toată linia defensivă

 

Meciurile cu Pandurii Tîrgu Jiu par a fi complicate pentru UTA indiferent că e vorba de campionat sau cupă. Așa s-a întâmplat și la mijlocul acestei săptămâni când UTA a trecut pe lângă a treia victorie consecutivă în campionat. Arădenii au început meciul pe călcâie cum se spune printre antrenori deși porneau cu un moral excelent. Au luat repede două goluri la singurele faze ale gorjenilor, apoi a răsturnat scorul conducând cu 3 – 2 ca pe final să fie egalați. Chiar dacă a avut forța să revină de la un handicap de două goluri, e considerat un rezultat negativ. Fundașul central tunisian a fost trimis la echipa secundă în liga a patra pe o perioadă nedeterminată pentru reacții nepotrivite în urma indicațiilor venite de pe banca tehnică. Fotbalistul de 25 de ani a fost titular în toate jocurile din acest an calendaristic și chiar a avut unele intervenții salutare.

În aceste condiții era o variantă  ca UTA să evolueze azi la Metaloglobus București cu Melinte plus Șeroni pe linia de fund, cei doi au mai făcut cuplu la Poli Timișoara. Din păcate această posibilitate nu a mai putut fi luată în calcul Șeroni are o leziune fibrilară joi a resimțit durere la picior și nu a urcat în autocarul care a plecat vineri spre București. Copaci și  Matei sunt suspendați Antrenorii au apelat la tânărul Denis Salka, dar mai mult ca sigur, jucătorii cu experiență din linia de mijloc vor fi retrași în defensivă, unde o greșeală personală poate costa scump. În lot revine și Neagu.

UTA încheie astăzi seria de trei jocuri oficiale în 8 zile. Meciul trebuia să se joace sâmbătă, dar echipa a solicitat o zi în plus de odihnă datorită deplasării lungi. Este a doua deplasare in București pe parcursul a 7 zile. În tur la Arad, UTA s-a impus clar, gazdele nu au mai câștigat de trei etape și sunt puțin mai sus de locul 16 care duce în liga a treia.
Un mare absent a fost miercuri tânărul David Miculescu (care trebuia să revină în echipă) convocat la lotul reprezentativ și, actualmente, aflat în spital după ce a acuzat dureri abdominale!

Cosmin Gherman, 14 aprilie 2019 9:05

uta-el-hasani