SPORTURI

[AVANCRONICĂ] Gaz Metan Mediaș vine cu moralul sus la Arad. UTA are, însă, restul atuurilor!

 

Partida care încheie runda în ziua de luni din etapa a  zecea din Liga I va avea loc între UTA și Gaz Metan Mediaș. Dacă nou-pomovata echipă gazdă pare în siguranță deocamdata, nu la fel se poate spune  despre medieșeni, care vin pe malul Mureșului cu un moral excelent după victoria de la Cluj contestată de CFR.

UTA a fost învinsă o singură dată pe teren propriu în acest sezon, arădenii cedând atunci în ultimul sfert de oră în fața celor de la Iași. De partea cealaltă, Gaz Metan a suferit 5 înfrangeri din ultimele 7 deplasări. UTA a bătut la Botoșani tocmai echipa care a învins meiașul pe propriul teren. Laszlo Balint nu mai are în lot jucători infectați cu Covid după testele de ieri, dar sunt o serie de jucători incerți pentru cest joc, Hora, Tomozei, Melinte, Pleașcă, Florin Ilie, Hrezdac, Balauru, în vreme ce la oaspeți Nitu și Dogaru sunt incerți.

În sezoanele din 2015 și 2016 cele două combatante s-au întâlnit de 4 ori, trei vitorii medieșene și un egal cu gol la Arad 1 – 1. Cu mici excepții nici una din cele două echipe nu înscriu după pauză. Antrenorul Jorge Costa a schimbat fața echipei medieșene dar a recunoscut că mai sunt probleme  de ordin fizic. Meciul de luni este programat de la ora 20.30.

Clasamentul la zi:

 

 

Cosmin Gherman, 7 noiembrie 2020 9:56

clasament