marți, decembrie 6, 2022

AVANCRONICĂ la UTA – Snagov. Un test important pentru banca tehnică

 

UTA primeşte azi în runda 27 din liga secundă, vizita liderului Sportul Snagov meci programat de la ora 13 şi transmis de mai multe posturi TV printre care şi Digi Sport.

În această săptămână. la unul din antrenamente, arădenii au disputat un amical cu echipa de liga a patra CS Glogovăţ. A fost un clar 6 – 0 de moral obâinut în 60 de minute Rus, Kanda, Miculescu, Melinte, Matei şi Oroian. După pauză, la UTA au jucat rezervele. Coulibaly şi Stahl nu au putut evolua şi sunt accidentaţi pentru meciul de azi.

Tot în tribună e posibil să stea şi Alin Şeroni. În acest context azi poate evolua titular în meci oficial Răzvan Ivan jucătorul adus de la Alba Iulia. De partea ilfovenilor Buia (foto) vine la Arad pentru prima oară ca adversar. Hilistei nu va evolua nici el în faţa fostei sale echipe. Clubul UTA a emis un comunicat prin care arată că acest joc e unul capital pentru această formulă pe banca tehnică, iar jucătorii sunt motivaţi să câştige prin acordarea unei prime de joc duble, dar şi pentru antrenorul Ionuţ Popa.

În tur cu echipa bucureșteană, UTA a pierdut cu 2 – 1, marcând ex-arădenii Dănălache şi Buia.

 

Foto: uta-arad

Ultimele Știri

Related news