SPORTURI

[AVANCRONICĂ] UTA nu a pierdut în deplasare de la revenirea în primul eșalon – iar mâine jocacă pe terenul CAMPIOANEI

 

Moment-cheie: UTA joacă mâine în campionat pe terenul campioanei CFR Cluj.

Antrenorul Dan Petrescu a apreciat munca lui Laszlo Balint la toate echipele pe la care a fost. Apropo de asta, acesta a primit mai nou o ofertă de a antrena în Cipru, dar preferă să continue proiectul început la Arad, iar dintre echipele de la noi, inclusiv CFR îl are pe listă dacă se desaprte de Dan Petrescu.

Gazdele de mâine sunt favorite pe hârtie, însă Dan Petrescu acuză problemele de Covid 19 din cadrul lotului precum și programul încărcat cu 9 jocuri oficiale în patru săptămâni. Petrescu a mai amintit în ultimele sale intevrenții publice și de greșelile de arbitraj ce au defavorizat echipa sa.

Denis Rusu este marele absent al arădenilor în jocul din Gruia acest se confruntă cu o sinuzită severă în locul său r pute fi titularizat Tescan. Elevii lui Balint nu au pierdut nici un meci în ultimele 10 deplasări dar are patru înfrângeri în confruntările cu CFR: în anul 2007 arădeni pierdeau la Cluj cu 5-0 în campionat. În urmă cu două runde CFR pierdea acasă cu Gaz Metan .

Rămâne de văzut dacă pauza competițională a fost de bun augur pentru alb-vișinii sau pentru noi.  Este o reîntâlnire  lui Neluț Roșu, jucătorul cu toate meciurile titular din cest sezon, și echipa unde a crescut. Oaspeții de mâine au reușit să lege pentru prima oară două victorii consecutive, în fața celor de la Chindia și FC Botoșani.  Apoi însă, alb-roșii au primit vizita celor de la Gaz Metan Mediaș și nu au mai reușit să presteze o evoluție solidă:

Se anunță, așadar, un joc mai echilibrat decât cotele prezente la casele de pariuri, dacă nu apar greșeli individuale în special în rândul arădenilor.
CFR e pe locul 3, iar UTA e pe 7.
Joi ,CFR joacă cu AS Roma.
Fost la arădeni, portarul clujenilor a câștigat procesul cu FCSB.
Confruntarea  CFR și UTA e mâine, de la ora 20.00, în direct pe canalele de sport.

CFR echipa probabilă: Bălgrădean – Manea, Susic, Ciobotariu, Camora – Itu, Soares, Păun – Deac, Rondon, Pereira.

 UTA Iacob – Rrumbullaku, Benga, Erico, Bustea – Tescan, Albu, Roșu, Oroian – Rus, Morar.

Cosmin Gherman, 21 noiembrie 2020 12:15