SPORTURI

[AVANCRONICĂ] UTA va juca fără Neagu, Coulibaly și Stahl, Miculescu e plecat la lotul național de juniori, dar are cu speranțe de trei puncte

 

Două victorii în ultimele două jocuri au revigorat moralul echipei UTA, care primește, mâine, vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu, în runda a 28-a din liga secundă la fotbal. Oasepeții ocupă locul 11 în clasament înaintea acestui joc.

„Un meci foarte important din punct de vedere al punctelor puse în joc, un meci foarte greu din punct de vedere al situației noastre ca lot, și la fel de greu în ceea ce privește adversarii noștri. Avem nevoie de puncte pentru a sta liniștiți, nu luăm în calcul decât victoria, iar aici trebuie să apelez la mentalitatea jucătorilor noștri, să nu ne culcăm pe ureche după două victorii”, anticipează Cristi Păcurar.

UTA nu contează pe accidentații Coulibaly și Stahl, Miculescu e plecat la lotul național de juniori, iar Neagu iese din schemă datorită acumulării a patru avertismente. Nu ne cade bine absența lui Neagu, care a început să își dea drumul la joc, nici a jucătorilor care încă sunt accidentați. Pandurii e o echipă care joacă mai bine în deplasare, marchează mult, are joc ofensiv destul de bun și e dispusă într-un 4-3-3 care ne poate pune pe gânduri. Dintre toate aceste trei aspecte, dacă nu putem acoperi unul, vom avea probleme. Adversarii vin cu foame de puncte, situația lor din clasament e și mai grea decât a noastră, evident va fi un meci care pe care. Privim cu încredere spre cele trei puncte, dar avem nevoie, în același timp, de mare atenție”, a adăugat Păcurar.

Oaspeții v-or intra mâine pe terenul din Aradul Nou fără nume grele în echipă, frustrați după egalul 1 – 1 pe teren propri înregistrat sâmbătă cu ACS Poli. Gazdele au acuzat arbitrajul care ar fi împins echipa bănățeană în atac prin acordarea numeroaselor lovituri libere. Meciurile dintre UTA și Pandurii au fost mereu interesante, în tur arădenii s-au impus cu 2 -1.

UTA – Pandurii se joacă de la ora 17:00.

Arbitri: Kovacs Szabolcs (Carei) – Alexandru Corb (Satu Mare), Răzvan Soponar (Baia Mare). Rezervă: Mircea Salomir (Cluj-Napoca). Observatori: Romeo Malac (Timișoara), Teodora Albon (Cluj-Napoca).

Cosmin Gherman, 9 aprilie 2019 8:43