Avem un hoț adult de piulițe, un hoț copil din camioane și 83 de vitezomani – recolta infracțiunilor mărunte pe ziua de 5 iulie

 

BULETIN DE PRESĂ – 5 iulie 2016

A furat piulițe și șuruburi dintr-un magazin

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Vlaicu cercetează un bărbat care a fost depistat ieri în flagrant în timp ce fura dintr-un magazin.
Polițiștii cercetează un bărbat de 28 de ani, din județul Arad, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea piulițe și șuruburi dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu.
Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 65 de lei, a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Minor cercetat de polițiști pentru furt

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un minor, bănuit de furtul unei sume de bani și a unui telefon mobil.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 23 mai a.c., minorul de 12 ani, din Arad, ar fi pătruns într-o autoutilitară lăsată neasigurată pe strada Clopotului din municipiu, de unde ar fi sustras un telefon mobil și 200 de lei,  cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 800 de lei.
Minorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 181 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 54.000 de lei.

Dintre acestea, 83 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 98 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 21 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6514
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy