marți, noiembrie 29, 2022

Prefectura a fost gazda dezbaterii publice privind extinderea magistralei de gaz în județul Arad

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Instituția Prefectului Județul Arad]

Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea, a găzduit, astăzi, în sala Rotondă a Instituției Prefectului – Județul Arad, o dezbatere publică privind posibilitatea extinderii magistralei de gaz în localitățile din teritoriu, la inițiativa senatorului PSD de Arad, Mihai Fifor și a parlamentarilor PSD de Arad, deputaţii Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa.

Potențialilor beneficiari din localitățile Bocsig, Beliu, Cărand, Sebiș, Bârsa, Buteni, Moneasa, Dezna, Ignești , Chisindia, Almaș, Dieci , Gurahonț, Vîrfurile, Hălmagiu, Hălmăgel , Brazii, Craiva, Hașmaș , Ghioroc, Covăsânț, Lipova, Șagu, Conop, Bârzava, Vărădia de Mureș , Săvârșin, Petriș, Ususău, Bata, Birchiș, Zăbrani, Felnac, Șicula, Archiș și Zărand le-au fost puse la dispoziție detalii cu privire la demersurile necesare extinderii magistralei de gaz de dr. ing. Alexandru Ionel, directorul pe Arad al Societății Naționale de Transport de Gaze Naturale „Transgaz” S.A. Mediaș.

Subiectul extinderii rețelei de gaz a suscitat un interes deosebit în rândul reprezentanților primăriilor din localitățile prezente, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o facilitate intens solicitată de locuitorii județului, introducerea gazului constituind una dintre prioritățile importante ale edililor locali.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news