ȘTIRI

Băiatul de 20 de ani din Bujac, care a dispărut acum 10 zile după ce a amenințat public că se SINUCIDE, este căutat peste tot, dar „parcă l-a înghițit pământul”… Vezi DETALII ALE CAZULUI

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În dimineața zilei de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său de pe strada Fagului din municipiu și nu s-a mai întors, VASILESCU ALIN, de 20 de ani.

Tânărul are următoarele semnalmente: 1,65 m., 60 de kg., păr șaten, tuns scurt și ochi căprui.

La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu o bluză cu model camuflaj, geacă neagră și pantaloni scurți.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

Adrei (Alin) Vasilescu pare un copil cuminte care-și afișează o „aură falsă de băiat rău”. Din câte ne-am interesat noi, luând legătura cu oficialitățile și cu… ceea ce i-a mai rămas din familie, este un copil bun, dar a mai avut tentative de a pleca de acasă – iar la ce încercări l-a mai pus ghinionul de a se naște „altfel” decât „alții” (de exemplu, n-are Carte de Identitate), într-un mediu-problemă, nici nu e de mirare că a luat-o razna.
Polițiștii nu sunt alertați în așa de mare măsură de dispariția de acum – iată! – 10 zile… mai mult mergând pe pista că e vorba o „fiță adolescentină de vară”, dar pe cei (destul de mulți) prieteni și pe sora sa, în primul rând, faptul îi neliniștește până la cele mai negre presimțiri.
De partea poziției polițiștilor stau argumentele că tânărul a plecat de acasă pe bicicletă cu un rucsac, având asupra sa 2000 de lei și o tabletă (declarație întărită și de un martor care a postat un mesaj în acest sens chiar pe wallul de facebook al dispărutului) – dar nici presimțirile apropiaților nu sunt lipsite de temei – VEZI ÎN GALERIE CORESPONDEȚA DE PE FACEBOOK A COMENTATORILOR: 

Lucian Valeriu, 9 iulie 2018 2:05

andrei_vasilescu-12andrei_vasilescu-11andrei_vasilescu-10andrei_vasilescu-9andrei_vasilescu-8andrei_vasilescu-7andrei_vasilescu-6andrei_vasilescu-5andrei_vasilescu-4andrei_vasilescu-3andrei_vasilescu-2andrei_vasilescu