marți, octombrie 4, 2022

Băieții de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” au fost surpriza plăcută a Gimnaziadei la baschet masculin

 

 

Băieții de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu ” au ratat, pentru o diferenţă de doar cinci puncte, calificarea la faza semifinală a Gimnaziadei-etapa județeană la baschet masculin .
Elevii antrenați de profesorii Dragoș Daniel și Moț Cristian, s-au clasat pe locul secund în grupa B, după 2 victorii ,14-12 cu băieții de la Școala Gimn. „Ilarion Felea Arad antrenați de cunoscuta Ana Burusz după prelungiri ,egalând în ultimele secunde ale jocului și 31-19 cu Liceul Teoretic „A. M. Guttenbrunn pregătiți de Monica Trifon. A urmat apoi o înfrângere la capătul unui joc echilibrat , 18-23 cu favorita grupei Colegiul de Arte „ Sabin Drăgoi Arad pregătiți de mult mai experimentații Valeria Bondor și Ionel Dulhaz.
În urma acestor rezultate s-a calificat în semifinale echipa Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” ( depăsind Școala „Ilarion Felea” cu scor de 23-17 și echipa Liceului Teoretic „A. M. Guttenbrunn” cu scorul 43 -10.
De menționat că echipa de pe Poetului nu are niciun jucător legitimat la cluburile arădene de baschet. Elevii de la Bălcescu sunt vicecampionii Aradului la fotbal la olimpiada gimnaziilor. Profesorul Daniel Dragoș s-a remarcat mai întâi în urmă cu câțiva ani când, la aceeași școală de cartier, a scos la lumină două generații de fete talentate care i-au adus în vitrină titluri și medalii. Acum, după modelul antrenorilor consacrați a acceptat provocarea de a clădi o echipă în întrecerea masculină.
Lotul pregătit de prof. Daniel Dragoș: Mărcuș Maximilian, Pavel Daniel, Sterciuc Vinicius, Borhan Raul, Buzgău Robert, Rusu Bogdan, Avram Alexandru, Drăgan Ricardo.
În meciul de fete din grupa A, Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi ( prof. Bondor Valeria și Dulhaz Ionel ) a depășit echipa Colegiului Național „Elena Ghiba Birta Arad “ ( prof. Chira Mihaela ), calificându-se în semifinale unde va întâlni Liceul cu Program Sportiv, câştigătoarea ediției trecute a gimnaziadei.

 

Ultimele Știri

Related news