miercuri, martie 29, 2023

Bărbat din Lipova – arestat pentru că vindea „cristal” și își punea locuința la dispoziție pentru consum

Cărăbaș Mircea, cunoscut în Lipova ca dealer pe datorie, a fost documentat „pe telefoane și surse” ca fiind furnizorul de „cristal” pentru o grămadă de tineri. Acesta a fost reținut 24 de ore și arestat astăzi pentru trafic de droguri, cu mandatul emis de Tribunalul Arad. Conform unor surse, acesta a mai fost reținut duminică seara în urma unei acțiuni a polițiștilor orașului Lipova pentru comiterea unei alte infracțiuni, respectiv furt. De fapt, unii dintre „clienții” săi sunt angajați ai unui supermarket din oraș și, cum li s-au acumulat datorii pe droguri, acesta și-a recuperat „datoria” prin „cumpărături” pe care nu le achita la casa de marcat.

[COMUNICAT DE PRESĂ]
ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI EFECTUAREA FĂRĂ DREPT DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE PSIHOACTIVE

În perioada 20 ianuarie – 6 februarie a.c., polițișții Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat o acțiune, în localitatea Lipova, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, 6 persoane fiind conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2022 – februarie a.c., un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive.

Totodată, persoana bănuită și-ar fi pus la dispoziție propria locuință, pentru consumul substanțelor interzise.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis, de magistrații Tribunalului Arad, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news