marți, ianuarie 31, 2023

Bărbatul din Curtici în casa căruia polițiștii de la SCCO Arad au găsit 1,3 kilograme de „iarbă” a fost arestat. Cine este cel zis „Măturoi”?…

 

[ACTUALIZARE]

ARESTAT PREVENTIV PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

În urma unei percheziții efectuată la domiciliul unui bărbat din localitatea Curtici, județul Arad, polițiștii din cadrul Servicului de Combatere a Criminalității Organizate Arad au descoperit, în locuință, peste 1 kilogram de cannabis, ridicat în vederea confiscării. Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data 13 decembrie a.c., politiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Arad, au efectuat, în localitatea Curtici, o percheziție la locuința unui bărbat, de 35 de ani, din localitate, bănuit de trafic ilegal de droguri de risc.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 1,3 kilograme de cannabis, cântare și alte obiecte pe care persoana în cauză le-ar fi folosit pentru comercializarea drogurilor.

În baza probatoriului administrat, instanța de judecată a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic ilegal de droguri de risc.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

N.red.: Bărbatul de 35 de ani se numește Balint Sillviu-Petru, este curticean, este căsătorit și are doi copii. Este cunoscut în orășelul de graniță cu porecla „Măturoi”…

………………………………………………….

[TILLUL INIȚIAL] (14 decembrie, 2018) (Probabil singurul) DEALER de „iarbă” din Curtici – săltat înainte de Sărbători!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La data 13 decembrie 2018,  procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad împreună cu ofiţeri de  poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza  localităţii Curtici, la locuința unui suspect, în vârstă de 35 de ani, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de 1,3 kilograme de cannabis, cântare și alte obiecte pe care persoana în cauză le-ar fi folosit pentru comercializarea drogurilor.

La data de 13.12.2018 procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată iar la data de 14.12.2018, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

 1. Dezamagitor din partea celor de la crima organizata.
  Fara flagrant, fara bani la mijloc, fara complici … nu prea e de incadrat la trafic.
  Au dat o palma la un cacat din nou.
  Munca de cacat bazata pe sifonari de doi lei.
  Sau oare ce le-o fi atras atentia?
  Oare se plimba Maturoi doar cu Lamborghini, Ferari sau RR?
  DIICOT Arad alearga dupa muște. Slab.
  Sa le fie rusine.
  Ii aresteaza doar pe cei care nu ii sponsorizeaza pe sefi si pe procurori.

 2. Corect, sunt prinși doar cei care nu-i sponsorizează și pe procurori. Ce se mai aude cu ăla din Checheci care se lăuda ca-l sponsorizează pe șeful procurorilor? Exact, ăla de vindea soricioaica și ne procurorul l-a făcut scapat.

 3. mai fratilor pe ala ce a fost politist din Curtici Flavius a primit cu suspendare pt ca detinea un camp de plante si facea o herghelie de mizerii plus ca sa facut si uz de arma sa poata fi arestat, ce drac vreti sa faceti cu saracu asta cu 2 copii ?

Comentariile sunt închise.