duminică, martie 26, 2023

Bătaie cu SATÂRUL, în fața Gării CFR Arad, pornită de la o femeie. Noroc cu JANDARMII…

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Un nou conflict în fața gării din Arad

Marți , 08 august a.c., în jurul orei  21.20, echipajul de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Gării CFR Arad, a observat doi bărbați care se băteau pe platoul din fața gării. Unul dintre aceștia avea în mână un obiect metalic cu lama  lată și grea (satâr).

Jandarmii au intervenit de urgență pentru ai desparte, iar agresorul, la vederea acestora, a aruncat obiectul contondent sub locomotiva din fața gării.

La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi cu privire la dreptul de vizitare a unui copil, în speță, agresorul îi reproșa celuilalt, prin acte de violență, că nu o lasă pe mama copilului să-și viziteze copilul, având în vedere că femeia și-a părăsit familia și stă în concubinaj cu barbatul agresat.

Având în vedere că  ,,lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice“ și ,,amenințarea”,  constituie infracțiuni, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii i-au întocmit agresorului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news