duminică, martie 26, 2023

Bătălia de la Păuliș – varianta 2016, toamna…

 

Dacă acum 72 de ani comuna Păuliș dădea istoriei eroi care se băteau cu nemții, în toamna lui 2016 dă antieroi care se bat între ei, la birt, până vin jandarmii din Lipova să-i despartă…
Din seria „La trecutu-ți mare – nema viitor” – poftim știre seacă, de la Jandarmerie:

 

Comunicat de presă Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad – Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul 

Sâmbătă, 15 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, un echipaj al Grupei de Supraveghere și Intervenție Lipova, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a fost sesizat cu privire la un conflict ce a avut loc într-un local public și li s-a solicitat să intervină.

Sesizarea a fost făcută de către un bărbat în vârstă de 39 de ani care a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe terasa localului, a fost lovit, în zona feței, de către un alt bărbat. La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi.

Jandarmii au identificat și cea de a doua persoană, aceasta fiind în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în comuna Păuliș din județul Arad.

Persoana care a solicitat intervenția jandarmilor, a depus plângere iar, în acest caz, au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Ultimele Știri

Related news