Beniamin VĂRCUȘ a fost numit director al Sucursalei REGIONALE TIMIȘOARA a Companiei Naţionale „Poşta Română”

 

Fostul consilier local ales pe listele PSD Arad la alegerile din 2016, Beniamin Vărcuș pleacă de la București, de pe funcția de director adjunct al Poștei Române, iar începânde de astăzi, prin numire de ministru, este noul director al Direcției Regionale de Poștă Timișoara – structură transformată administrativ, cu organigramă și denumire noi.

Nou înfiinţata Sucursală Regională a Companiei Naţionale Poştă „acoperă” judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Consilierul Local PSD Beniamin Vărcuș a ocupat, cu data de 15 iunie, 2017, funcția de director al Oficiului Județean de Poștă Arad, succedându-l pe longevivul director Dan Traian Țoldan, care s-a pensionat, iar din august, 2108 , a fost avansat în funcția de director general adjunct al Companiei Naționale de Poștă. În acest timp,  a reușit să renoveze la Arad Oficiul Poștal de pe strada Eminescu și să deschidă unul nou, în incinta Galleria Mall.

 

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy