miercuri, martie 29, 2023

Beniamin Vărcuș este, începând cu 15 iunie, directorul Oficiului Județean de Poștă Arad. El își păstrează calitatea de consilier local PSD

 

Consilierul Local PSD Beniamin Vărcuș va ocupa, cu data de 15 iunie, 2017, funcția de director al Oficiului Județean de Poștă Arad, succedându-l pe longevivul director Dan Traian Țoldan, care s-a pensionat.

Despre această „mutare cu iz politic” se discută în târg de circa o lună de zile și pare una normală, date fiind inclusiv (sau mai ales) scandalurile de culise care s-au dus pe tema salariilor compensatorii de care directorul Țoldan le-a încasat… când a mai intrat o dată la pensie, în 2011, revenind pe post un an mai târziu.

„Nu ies din Consiliu” – a declarat pentru criticarad.ro noul director al Poștei, la întrebarea noastră privind o potențială incompatibilitate între demnitatea de consilier local municipal și cea de directori al unei instituții eminamente de stat. „M-am documentat, de la începutul demersului, legat de acest aspect extrem de important din punct de vedere legislativ – și credeți-mă că nu aș fi făcut o greșeală ca asta. Mai mult, nici partidul nu m-ar fi lăsat să plec din Consiliul Local Municipal ” – a mai spus Beniamin Vărcuș.

Ultimele Știri

Related news