ȘTIRI

„Bilanț de weekend”: Trei „smardoi” din tot atâtea colțuri ale Aradului și-au luat iubitele la omor, care cu ce-au avut în dotare: unul cu ciobul, altul cu pumnul și celălalt cu toporul

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Reținut pentru violență în familie

Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați de o femeie din Șiria, despre faptul că, în ziua de 11 august a.c., concubinul acesteia (un bărbat de 41 de ani, din Șiria), pe fondul geloziei a intrat cu forța într-un imobil de pe raza localității, a lovit-o și i-a spart telefonul mobil. De asemenea, bărbatul ar fi spart un geam și cu un ciob de sticlă ar fi amenințat-o cu moartea.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, loviri și alte violențe și amenințare.

***

Ordine de protecție provizorii

O femeie de 31 de ani, din Arad a solicitat prezența polițiștilor Biroului de Ordine Publică în noaptea de 10/11 august a.c., deoarece concubinul acesteia, un arădean de 39 de ani, a agresat-o fizic în prezența copilului minor, în timp ce se aflau în fața imobilului în care domiciliază, pe raza municipiului.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiind cercetat pentru violență în familie.

Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au fost sesizați de o femeie de pe raza localității că, la data de 10 august a.c., concubinul acesteia de 38 de ani,  din Cermei, a făcut scandal și a amenințat-o cu un topor.

Bărbatul a fost evacuat din locuința comună de polițiști, pe numele acestuia fiins emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICEIPJ ARAD

 

Critic Arad, 12 august 2019 11:52