vineri, septembrie 30, 2022

Bîlcea face lobby pentru o investiție în Zona Industrială… cu țintă la Bibarț

 

Nu există dramă mai mare pentru orice ziar decât să aibă intenția de a publica ceva comunicat serios al oricărui om politic și să nu-l poată publica pentru că pur și simplu NU EXISTĂ niciun comunicat serios. Și să vrei să nu faci mișto n-ai cum. Într-un top personal al celor mai penibile mesaje politice, Sergiu Bîlcea încă nu a fost devansat nici măcar de Iustin Cionca (un expert în a transmite comunicate că a aprobat acte care-i intră oricum în fișa postului).

Cel mai bun exemplu despre cum să comunici NIMIC pentru că oricum n-ai nicio legătură cu subiectul, doar vrei să te bagi în seamă cu vreun investitor privat, este comunicatul de mai jos.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mai aproape de o nouă intrare în zona industrială

Se fac pași înainte pentru realizarea unei noi intrări în zona industrială. Prin realizarea acestei investiții, se facilitează accesul mai rapid al angajaților la marile firme din zonă și se reduce aglomerația la ore de vârf. Deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, este un susținător al investiției care creează condiții mai bune pentru firmele din zona industrială.

„Mă bucur că studiul de fezabilitate necesar pentru investiție, plătit de o firmă din zonă, este gata și este livrat Primăriei. Este un pas înainte important și am convingerea că administrația locală va duce mai departe procedurile pentru a avea cât mai repede un șantier deschis. Suntem o administrație liberală și credem că putem să creștem ca și comunitate prin investiții care susțin economia, care susțin crearea de noi locuri de muncă și oportunități pentru arădeni”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news