Acasă ȘTIRI Biserica din cadrul Mănăstirii Feredeu va fi târnosită și sfințită duminică, 16...

Biserica din cadrul Mănăstirii Feredeu va fi târnosită și sfințită duminică, 16 octombrie. Mesajul pentru credincioși transmis de Starețul Ilarion Tăucean

0
Biserica_ManastireaFeredeu

Eveniment istoric Duminică, 16 octombrie, la Mănăstirea Feredeu din Șiria. Va avea loc slujba de târnosire și sfințire a bisericii din cadrul Mănăstirii Feredeu cu hramul „Sf. Proroc Ilie Tesviteanul”.

Mesajul pentru credincioși transmis de Înaltpreacuviosul Arhimandrit Ilarion Tăucean, starețul Mănăstirii Feredeu

Iubiți credincioși,

Mănăstirea Feredeu de la poalele dealurilor Șiriei, loc de pelerinaj pentru credincioșii din împrejurimi și din toată Podgoria Aradului își așteptă credincioșii să îi calce pragul, la ceas de sărbătoare:

Duminică 16 octombrie 2022, cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi vor săvârși slujba de târnosire și sfințire a bisericii din cadrul Mănăstirii Feredeu cu hramul ,,Sf. Proroc Ilie Tesviteanul”

 PROGRAM

Programul va începe de la ora 09:00 – Slujba de târnosire și sfințire a bisericii mănăstirești, urmată de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie Arhierească.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, toți credincioșii, pelerinii , bărbați, femei și copii vor sta la rând pentru a se închina la Masa Sfântului Altar.

Înaltpreacuviosul Arhimandrit Ilarion Tăucean, starețul Mănăstirii Feredeu împreună cu obștea mănăstirii așteaptă cu creștinească dragoste pelerinii dornici să petreacă momente de înălțare spirituală la această străveche vatră monahală.

Vă așteptăm cu bucurie!

Exit mobile version