SPORTURI

Bogdan Bulj revine la FCC Baschet Arad pentru sezonul 2020-2021

 

Tehnicianul sârb iși va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca formaţiei arădene. În sezonul 2017-2018, Bulj a reușit să califice echipa galben-albastră în semifinala Cupei României. În a doua perioadă petrecută la Arad, acesta a pierdut doar șase partide de la (re)venirea în „galben-albastru,” toate contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în campionat și Cupă. A terminat ediţia cu o medalie de bronz cucerită după o finală mică împotriva celor de la Olimpia Braşov.

Bogdan Bulj și-a început cariera de antrenor înainte să împlinească 20 de ani, la echipele de junioare de la Sloga Plandiste. În 2012 a preluat funcția de antrenor principal al formației din Vârșeț. Are în palmares un titlu european alături de naționala de senioare a Serbiei, în 2015, când a făcut parte din staff-ul Marinei Maljkovic, ca și scout.

Noul tehnician al Aradului va conduce azi primul antrenament alături de jucătoarele care vor reprezenta FCC Baschet Arad în sezonul 2020-2021. Eechipa se pregăteste deja de ceva timp sub comanda antrenorilor Cristi Bondor și Dan Moraru.

Cosmin Gherman, 22 septembrie 2020 3:20

https://centaur.ag/wps/antibiotics/