NEOFICIAL

[SURSE] BOMBĂ în PNL: IGAȘ este președinte interimar al PNL Arad. FALCĂ e „out” – conform deciziei Curții de Arbitraj

 

După ce luni, Curtea de Arbitraj a PNL s-a reunit la București pentru a „judeca” mai multe contestații depuse de către liberali din toată țara, ieri a admis contestația formulată de arădenii din tabăra anti-Falcă (Eusebiu Pistru, Călin Abrudan și Ioan Cristina fiind „lăncierii” acesteia) și a decis înlăturarea lui Gheorghe Falcă de la conducerea PNL Arad, invalidând alegerile din aprilie și numindu-l interimar pe fostul senator și ministru de interne Constantin Traian Igaș. Cel puțin așa se discută, „la modul sigur”, printre sursele bine informate din interiorul PNL.

Conform surselor respective, Falcă a fost „detronat” de la conducerea PNL Arad în primul rând pentru că l-a susținut public pe Ludovic Orban, în dauna lui Cristian Bușoi – care este președinte executiv și care, de altfel, l-a și executat.

Contactat de criticatard.ro, Constantin Igaș a declarat că „nu știu nimic despre vreo hotărâre care să se fi luat. Știu doar că s-a judecat cazul domnului Falcă la Curtea de Arbitraj… dar în aceste zile am fost exclusiv dedicat Zilelor Orașului Pecica – având în vedere și faptul că am fost făcut Cetățean de Onoare… Nu știu să se fi luat o decizie… am înțeles că doar la sfârșitul săptămânii se știe ceva concret.”

Articol asociat

Rezultatele alegerilor la PNL Arad. Gheorghe Falcă: „De astăzi plecăm împreună pe un drum nou!”

 

Critic Arad, 17 mai 2017 9:18