joi, decembrie 1, 2022

E chiar mai trist decât pare… Brăila s-a salvat de la retrogradare la Șiria, învingând UTA cu 5 – 1

 

UTA – DAcia Unirea Brăila 1 – 5 (1 – 3)

UTA: Barna – Polgar, R. Iuga, Manea, Dinculescu – Tănase, D. Dan – Petra, Buia, Hlistei – D. Popa. Au mai evoluat: Stahl, Markovic, Jorza

Dacia Brăila: Botaș Gîț, Țăranu, Ghiocel, Nicola – Olenic, Dima – Niță, Frunză, Cubleșan – A. Pop. Au mai evoluat: Ciucureanu, Vitan, Alin Manea.

Arbitri: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Gheorghiță Bălan (Pitești), Doru Zamfir (Slatina).Rezervă: Dorin Voina (Reșița)

Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara), Horațiu Stănescu (Craiova

Dacia Unirea Brăila s-a salvat de retrogradare la Arad, în ultimul meci pe teren propriu pentru echipa lui Ionuț Popa. S-au întâlnit la Șiria două echipe cu pretenții în acest sezon, dar care au dezamăgit profund. Să mai spunem că deși autoritățile au promis că UTA va juca în acest sezon pe terenul Motorul din păcate nu s-a reușit!

Meciul a început cu garda jos ca dovadă  două goluri în poarta arădeană și un gol pentru arădeni în mai puțin de 20 de minute de la start. Cu cinci minute înainte de pauză, oaspeții și -au mărit avantajul, alte ocazii notabile nu am consemnat. La reluarea jocului după pauză, oaspeții au mai punctat de două ori până în minutul 59, și deja se transforma totul într o tragedie pentru UTA. După ultimul gol brăilean, mai notăm o ocazie bună a lui Stahl mingea a lovit bara. În minutele suplimentare dictate de arbitru, Alex Manea a obținut un penalty în contact cu Ghiocel, dar șutul de la 11 metri executat de Buia a nimerit bara laterală în stânga portarului.

Așa s-a marcat:

Minutul 11; Șut a lui Pop de pe partea dreaptă, mingea nu prindea cadrul porții, dar Polgar a deviat nefericit mingea în plasă, 0 – 1.

Minutul 18; lovitură liberă de la 25 de metrii lateral dreapta executată de Buia, mingea cade în fața porții și îl depășește apoi pe portar 1 – 1.

Minutul 19; egalarea a rezistat doar câteva zeci de secunde, la prima acțiune după reluare, Barna respinge un șut în față până la Dima aflat în careul mic și a reluat în plasă 1 – 2.

Minutul 41; Pop a reluat cu capul din șase metri, o centrare înaltă, 1 – 3.

Minutul 55; o recuperare în marginea careului arădean reușită de Frunză,care a pasat pentru Pop, 1 – 4.

Minutul 59; fază dezvoltată de Frunză, mingea a ajuns la Cubleșan, care a tras din marginea careului la încheietura barelor, 1 – 5. 

 

Ultimele Știri

Related news