SPORTURI

Brazilianul Diego LORENZI a plecat de la UTA… chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani!

 

Venirea lui Diego Lorenzi la UTA a fost considerată o mutare de bază la gruparea arădeană, iar primele meciuri din actualul sezon au confirmat o mutare inspirată. A marcat goluri în primele runde și era considerat omul de creație de la mijlocul terenului.

Cu trecerea timpului, jucătorul nu a mai prins echipa ca titular în meciurile de campionat mai ales în cele cu miză. Lorenzi mijlocaşul brazilian, care chiar azi a împlinit 30 de ani, şi-a luat rămas bun de la colegi după antrenamentul de dimineaţă. Brazilianul a adunat 960 de minute oficiale pentru UTA, a marcat în runda a doua la Petrolul un gol important, a reușit o dublă în meciul cu Sportul Snagov și a evoluat în 13 meciuri.

A fost unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la UTA, un motiv care a determinat plecarea brazilianului a fost dorul de casă, de familie. Sigur, era bine să fim împreună, dar, de exemplu, soția mea mai are 1 an și jumătate de studiu la facultate și nu putea să întrerupă totul pentru a veni cu mine. Cu atât mai mult cu cât avem o fetiță, care depinde de noi, amândoi” – declara la sosirea în Arad jucătorul brazilian.

„Mulțumim, Diego Lorenzi, pentru perioada petrecută alături de noi și mult succes în etapele viitoare ale carierei!” – scrie conducerea clubului pe site-ul oficial al UTA-ei (foto principal).

Articol asociat:

UTA l-a transferat pe brazilianul Diego Lorenzi! Mijlocașul de 29 de ani vine la Arad după a fost căpitanul echipei Santa Cruz

Cosmin Gherman, 27 ianuarie 2020 6:28