Front 7 PAMFLETE

BREAKING, fraiere! La Arad s-a lansat BESTSELLER-ul de underground „LISTA lui Pălincaș” și s-a inventat Justiția CUANTICĂ

 

Acuma, că-i definitivă, deci nu se mai poate face nimic d.p.d.v. procedural privitor la sentință, putem și noi să băgăm bâta-n viespii morți, nu?… Deși scriem un pamflet și ne-am putea permite aproape orice obrăznicie, nu ne pronunțăm asupra vinovăției vreunuia dintre inculpați: Cazul SRI vs. DIICOT Arad… ăăă… am greșit: „Dealerul și Maiorul” am vrut să zic, exhală, pe lângă aberațiile sale în privința anchetelor, procedeelor și, mai ales, a MIZEI, un parfum pestilențial ca să zic așa… cum miroase într-o cameră de hotel după o noapte în care niște perverși îmbuibați au pus-o de-o orgie.

Doi ani a luat Edi Pălincaș pentru trafic de droguri „la tomberon”- iar chestia asta aduce mai mult a recompensă decât a pedeapsă… în mintea și tastele comentatorilor „dă păstă tăt”. Cei care știu cât era scorul pe piață și cam cât producea săptămânal „interlopul singuratic” au trecut demult de faza „consternați” și au în plan să se facă dealeri… am vorbit cu câțiva care deja și-au sunat vechii tovarăși din Spania.

Inclusiv cei care nu l-au cunoscut pe Edi… habar n-au avut de existența lui și de ce face (deși-i ușor de bănuit ce face unu care numa față de inginer la Porsche nu are, da conduce un Panamera. Acest Panamera:

– care acum îi al altcuiva (cratimă pentru proști) – și stai… că vreo două zile și-o noapte a avut și un Bentley: D`ĂSTA…)… Inclusiv naivii nativ zic, poeții metafizici și pianiștii care cântă John Cage vor să se facă Edi Pălincaș când o să crească mari. Vreo 12 avocați au decis să-și dea jos roba și să se-mbrace-n tatuaje… nu știu câți politicieni beau, de la pronunțarea sentinței încoace, non-stop, poliștii rup liftul, bibliotecarii se gândesc la un proiect serios pe termen lung… de la ministere au început deja să se sune între ei eu însumi cochetez cu ideea. Toți vrem să ne facem Edi Pălincaș.

Pentru că Justiția cuantică există!

Nici prin cap nu-mi trece cum au reușit judecătorii (atât cel de la Tribunalul Arad cât și cei de la Curtea de Apel) să scoată din ei cifra asta: 2! – când încadrarea faptei e de la 10 la 20 de ani… bașca recidiva! Adevăru-i că trebuie să fii un geniu al magistraturii și matematicii totodată ca să poți scoate asta din tine. Justiție cuantică-i asta, frate!

Conform surselor noastre paralele tăiate de o secantă, Edi Pălincaș „a luat decât doi” pentru că a oferit anchetatorilor lista cu consumatorii de droguri tari din trei județe. No ăsta chiar e un bestseller de underground! Îmaginează-ți cam la cât se ridică „Lista lui Pălincaș” cu consumatorii din Timișoara într-un pub din Timișoara! Cinci cariere și 7 vile-ți faci numai din 3 nume dacă ești băiat deștept și te ține `izda… ești cel mai tare din parcare de la Astoria dacă ai o copie pe telefon cu un tabel c-o linie „Ghiță F. – 12 gr. – pe 16 mai, 2016, în față la Primărie” (bag și io fictiv… la plezneală ce mi-a venit) la nr. crt. 6. Da să nu mai zic la Oradea… unde-s bani mai mulți, oameni și mai subțiri și-ți permiți orice cinism, că nu cunoști pe nimeni!

Bă, fratello… așa-i când faci lucruri serioase – nu te complici cu găinării! Te apuci, de exemplu, de vândut plutoniu și cesiu la consumatori de plutoniu și cesiu. Nu contează că încadrarea e de la 125 la 350 de ani… nici că te prinde nu contează: dacă ai pregătită o listă cu consumatorii de plutoniu și cesiu, mergi la pârnaie vreun  an, stai într-o cameră de 2-3 și te uiți la filmele pe care nu le-ai văzut că n-ai avut timp, mănânci mai sănătos decât acasă și ieși la sală când vor mușchii tăi… nu contează nici că  te scupipă toți (în gând… că n-au tupeu în faptă… deci nici nu se vede) – contează că ai un bestseller în „sertărașul cu maimuțe” din creier… și ăla-i mină de aur la propriu!

…………………………………………………

L-am rugat pe colegul-specialist al redacției pe probleme de băieți să m-ajute și pe mine să termin pamfletul ăsta… „pe partea cealaltă” cum ar veni: „deci bă, man, te rog să calculezi: dacă ești dealer de bițigle furate, câți consumatori de bițigle furate tre să dai în gât ca să iei numa doi ani cu executare după ce ai vândut șasă tone de bițigle furate? Ca să nu zică „fraerii” că-s subiectiv și am ceva cu omul l-am rugat…
…și ni ce-o comis:

Declarație:
Subsemnatul Pedală Ghidonel, declar următoarele: În data de 1.01.2018,mergând cu familia mea (Ghidon Schimbător, Rangă Marinel și Seif Dumitru) în Italia în vacanță (că așa sună fain),ne-am împiedicat de 1 magazin de biciclete. Intrând în panică,am sărit direct în el și ne-am lipit de 200 de biciclete „jmechere”. Amu am venit cu ele în țară și ne-a dat careva în gât și ne-au prins! Noi, mai „jmecheri”, i-am dat în gât pe ăia cu trotinete, așa că noi am scăpat cu suspendare… și cu banii! Atât declar, susțin și semnez!

Extras din schița rechizitoriului: 
Maximilian Fumescu, împreună cu surorile Coca și Ina, aflate sub autoritatea tutelară a dealerului Aradului Eduard Nasfinuț au fost prinși în flagrant tocmai de colegii lui Fumescu Maximilian, iar Eduard Nas Finuț alături de Coca & Ina, la bordul unui Veiron cu 800 de cai „puternic” s-au gândit să lege tot ce a știut pe o rază de 3 județe și a i-a legat pe următorii:
– Nară Dumitru – operator colț
– Iarbă Gigel – operator Licee
– Sevraj Zoltan – operator cluburi de fițe.
După ce i-au legat pe ăștia, pedepsele vehiculate de ani grei de pârnaie sau transformat în aproape amenzi penale și au rămas așa

Hai, să trăiasă familia ta și „Lex et honor” să scrie pe tine fericit până mori!

Articole asociate:

[ACTUALIZARE] Condamnări DEFINITIVE în dosarul care a zguduit SRI Arad din temelii. Maiorul Ciprian Mareș va EXECUTA trei ani și jumătate de închisoare. Interlopul Edi Pălincaș a scăpat cu doi…

Radu Pandelea, 3 februarie 2018 11:48