marți, mai 24, 2022

Încă un pacient internat la Spitalul Județean Arad s-a aruncat pe fereastră!

Acesta a căzut pe plafonul protector de deasupra intrării, iar ambulanțierii au reușit să-l coboarea cu scara mobilă de la ISU.

Din primele informații, ar fi vorba despre un pacient în vârstă de 44 de ani, internat pe A.T.I., care s-a aruncat de la etajul 2 al clădirii de pe strada Andrenyi Karoly – partea care dă înspre Serviciul de Ambulanță.

Acesta a căzut pe plafonul protector de deasupra intrării, iar ambulanțierii au reușit să-l coboare cu scara mobilă de la ISU.

Nu cunoaștem date exacte despre starea de sănătate a pacientului, dar am fost informați că acesta este la UPU, unde i se efectuează manevrele conform protocolului.

Vom reveni cu amănunte.


Articole asociate:

Un pacient s-a aruncat de pe fereastra Secției A.T.I. din Grădiște în pielea goală, scăpând cu viață doar pentru că distanța era mică. Motivul pare oarecum ciudat… dacă n-ai trecut pe acolo!

[ACTUALIZARE] Nimerit într-un copac, plin de tăieturi, pacientul care a sărit de la etajul II al Spitalului Județean a reușit să fie coborât cu ajutorul unui agent de pază și dus înapoi la Psihiatrie

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news