ȘTIRI

[BREAKING NEWS] Isabela Rabotka a demisionat din funcția de consilier local municipal

 

O demisie importantă – cel puțin dacă e să luăm în seamă nuanțele (sau miasmele) ce derivă din politica locală autohtonă: consilierul local, ales pe listele PNL Arad și validată ca atare în urmă cu doar 6 luni, a ales să părăsească această demnitate. Rațiunile le explică chiar avocata, într-un comunicat de presă remis astăzi.

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„După aproape 6 luni în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd și să înțeleg cum se mișcă lucrurile în orașul nostru și mai ales de ce NU se mișcă lucrurile, vă mărturisesc dezamagirea mea față de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare și permanenta tensiunea dintre noi, cei aleși de aradeni să construim acest oraș.

Ca liberal autentic nu pot concepe o bătalie politică alta decât în planul ideilor și al doctrinei, acolo de unde în definitiv tot societatea și cetățeanul ar iesi mai câstigat, mai întărit.

Atmosfera promovată și întreținută în Consiliu este una necolegială, este una în care se încearcă învrăjbirea consilierilor, semănarea urii între consilieri din același partid, între partidele politice, se seamănă neîncredere și răutate astfel încât orice proiect pentru Arad să fie imposibil de votat în consens.

Speranța mea e ca în câteva luni, un an, doi sau maximum trei, la următoarele alegeri, lucrurile să se schimbe, Aradul și Consiliul să devina unele cu adevarăt europene. Până atunci, părasesc acest Consiliu dar voi rămâne în continuare un cetățean responsabil și la fel de implicat în viața Aradului.”

Critic Arad, 7 decembrie 2017 10:22