Front 7 ȘTIRI

O crimă îngrozitoare urmată de sinuciderea autorului zguduie liniștea comunei Vârfurile: Ionel Pană și-a ucis soția, după care și-a luat viața provocând un accident!

 

Ionel Pană, cunoscut în comuna Vârfurile cu antecedente psihiatrice și „băutor fruntaș”, și-a ucis soția într-un moment de tulburare totală a conștiinței, aplicându-i lovituri de cuțit în torace. Ca să fie mai „sigur de reușită” și-a „desăvârșit” macabrul gest crăpându-i capul cu o daltă. După toate acestea, s-a urcat la volanul mașinii personale și s-a aruncat sub un autotren murind, la rându-i, pe raza localității Târnava de Criș.

Particularitatea acestui caz o dă amănuntul că prima oară s-a aflat de accidentul ucigașului/victimă, cei la curent cu el încercând să o sune pe soție pentru a o informa despre faptul că soțul ei a decedat într-un accident. Nerăspunzând la telefon, viceprimarul comunei Vârfurile, însoțit de câțiva localnici, s-a deplasat la domiciliul familiei, la poarta căruia nu răspundea nimeni. Au spart ușa și… au constatat ce s-a întâmplat.

Cei doi soți aveau un copil în vârstă de 8 ani, care, pentru a fi ținut cât de cât departe de macabra tragedie, a fost dus departe de locul faptei.

„În data de 25.05.2018, în jurul orei  10.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vaţa de Jos, din direcția Arad-Brad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcţia Brad-Oradea şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna  Ciuruleasa, judeţul Alba. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului” – conform ofițerului de presă al IPJ Hunedoara.

 

Lucian Valeriu, 25 mai 2018 3:02