Acasă ȘTIRI O sexagenară de etnie germană a fost UCISĂ în casa ei din...

O sexagenară de etnie germană a fost UCISĂ în casa ei din Pâncota

Moartea femeii a survenit, conform primelor investigații criminalistice, ca urmare a unor multiple traumatisme cauzate de lovituri cu corpuri dure și cu pumnii. 

0

[BREAKING NEWS] (7 martie, ora 14.15)O FEMEIE ÎN VÂRSTĂ DE 65 DE ANI A FOST UCISĂ sâmbătă la Pâncota, după ce, se pare, în casa ei a intrat un bărbat sau mai mulți, în scopul de a o tâlhări.

Moartea femeii a survenit, conform primelor investigații criminalistice, ca urmare a unor multiple traumatisme cauzate de lovituri cu corpuri dure și cu pumnii.

Există un cerc de suspecți, dar deocamdată nu s-a pus în mișcare nicio acțiune judiciară asupra lor.

ACTUALIZARE (ORA 15.35):

La data de 05 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită decedată în locuință, aceasta prezentând urme de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Orașului Pâncota, Serviciului Criminalistic și medicul legist din cadrul SMLJ Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere, în cauză existând un cerc de suspecți.

 

 

Exit mobile version