NEOFICIAL

Situație incredibilă la Spitalul Județean Arad: bolnavii au rămas fără mâncare pentru că managerul a uitat să încheie contractul cu furnizorii!

 

Caz fără precedent în managementul local al instituțiilor arădene de „importanță zero”: managerul Spitalului Județean și personalul juridic al instituției au omis din „organigrama pe 2017” faptul că de la 1 februarie încetează contractul cu firmele care asigură mâncarea bolnavilor în regim de catering, respectiv serviciile de spălătorie. Dr. Mirandolina Prișcă, managerul SCJA, s-a îmbolnăvit… subit, conducerea CJA a desemnat-o ca interimar pe dr. Corina Crișan, dar… a uitat „aceste mici amănunte”.

Din sursele noastre, ieri, conducerile CJA și SCJA s-au întrunit în regim de criză, iar ședința s-a lăsat cu isterii… nerespirând, însă, până acum, informația-cheie din această mutare ciudată (o fidelă mai veche PNL a fost înlocuită, fără nicio explicație, cu o altă fidelă mai nouă a PNL). Cert e că, din punct de vedere legal, reînnoirea unui asemenea contract nu are cum să dureze mai puțin de 7 luni, ceea ce înseamnă… mult… poate prea mult, chiar și pentru această țară: fie pacienții internați vor mânca „pe nașpa”, fie își vor aduce mâncare de acasă, fie nu vor mânca deloc!

Vom reveni asupra acestui subiect.

Lucian Valeriu, 1 februarie 2017 4:25