Front 9 - Administrație

Bugetul municipiului în dezbatere publică online, vineri 9 aprilie ora 10.30 pe ZOOM

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Bugetul municipiului în dezbatere publică online

 

Primăria Municipiului Arad va organiza vineri, 9 aprilie, ora 10.30, dezbaterea publică ONLINE pe marginea următoarelor proiecte de hotărâre:

-Proiect de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad – inițiativa primarului

-Proiect de hotărâre privind adoptarea Bugetului General de Venituri si Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2021 – inițiativa primarului

Proiectele supuse dezbaterii publice se află în procedură de consultare publică începând cu data de 24 martie 2021.

Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, secțiunea Transparență decizională.

Facem precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 9.04.2021, ora 9:00, intenția de participare la adresa de e-mail [email protected] unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterilor vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași email. Participanţii la dezbateri care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

 

Articol asociat:

[ANUNŢ] Repartizarea excedentului bugetar aferent anului 2020 și Bugetul general al Aradului pentru 2021 se află la transparență. N-are rost… dar până în 9 aprilie pot fi depuse contestații [DOCUMENTE]

 

Critic Arad, 6 aprilie 2021 12:33