SPORTURI

Buhăcianu a înscris în amicalul UTA-ei cu ea însăși. Sheffield Wednesday și-a ales antrenorul în persoana lui Tony Pulis, astfel că varianta alegerii lui Balint  la cârma „bufnițelor” a rămas doar pe hârtie

 

UTA încearcă de fiecare dată când este o pauză competițională provocată de acțiunea lotului reprezentativ să își încheie ciclu de pregătire săptânal cu un joc de verificre. Ieri trebuia să sosească în orașul nostru echipa din Sibiu pentru a se revnșa după amicalul din urmă cu două luni câștigat de arădeni. Datorită noilor condiții impuse de epidemia de Covid sibienii nu au mai ajuns în orașul nostru. Cum timpul a fost scurt pentru  găsii un adversar de calibru echipa lui Laszlo Balint  s-a mulțumit cu ce a găsit adică un meci în familie. S-au jucat două reprize a câte 35 de minute, antrenorul Laszlo Balint a urmărit meciul din tribună. Tescan a deschis scorul din fază fixă pentru ca apoi Buhăceanu să stabilească scorul final.

UTA bleu: Iacob – Tomozei, Melinte, Benga, Roumpulakou – Tescan, Miculescu, Klapan, Popescu – Hora, Buhăcianu. Antrenor: Cezar Zanfir.

UTA gri: Balauru – Pleașcă, Erico, Ilie, Bustea – Ursu, Isac, Roșu, Oroian – Ioniță, C. Rus. Antrenor: Alin Pânzaru.

Arbitri: Alexandru Radu – Denis Hrezdac, Gabi Vasiliu.

Să mai spunem că Sheffield Wednesday și-a ales antrenorul în persoana lui Tony Pulis, astfel că varianta alegerii lui Balint  la cârma „bufnițelor” a rămas doar pe hârtie.

Cosmin Gherman, 15 noiembrie 2020 7:10