ȘTIRI

Bunicii şi bunicuţele au avut prilejul să uite de grijile cotidiene!

 

Anul acesta,  Ziua Internațională a Vârstnicilor  – 1 octombrie a fost sărbătorită în avans, prin  două petreceri organizate, într-un cadru festiv, în zilele de 27 și 28 septembrie 2017, de către  Direcția de Asistență Socială (din cadrul Primăriei Municipiului Arad).

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ziua de 1 octombrie este o zi dedicată persoanelor vârstnice de pretutindeni, în urma Deciziei Organizaţiei Naţiunilor Unite, care datează din anul 1991.

Primăria Municipiului Arad, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a organizat pe durata a două zile o petrecere, deja devenită tradiţie. Bunicii şi bunicuţele au avut prilejul să uite de grijile cotidiene ale pensionarului, aceştia demonstrând că încă pot face furori, pe ringul de dans.

Noi, cei mai tineri, avem o îndatorire sacră: să le arătăm respectul şi toată dragostea noastră celor care ne-au învăţat să mergem, să vorbim, să gândim, să fim oameni. Cineva spunea că nu există bătrâni, doar oameni mai înţelepţi decât ceilalţi. Subscriu şi vreau să le mulţumesc fiecăruia în parte, pentru tot ceea ce fac, ne arată şi ne învaţă în fiecare zi. Ridurile nu sunt altceva decât urme ale unor vechi zâmbete, iar înţelepciunea lor e ceva magic care ne face mai echilibraţi, mai realişti şi mai recunoscători. Cu ocazia „Zilei Internaționale a Vârstnicilor”, gândul meu se îndreaptă cu mult respect și recunoștință către toți cei care au muncit cu multă dăruire și sacrificiu pentru educația și bunăstarea noastră, a generațiilor mai tinere. Vreau să le transmit din tot sufletul „La Mulți Ani cu multă sănătate și bucurie!” a subliniat Oana Pârvulescu, directorul general DAS Arad

Critic Arad, 29 septembrie 2017 2:13

ziua-varstnicilor-3ziua-varstnicilor-2ziua-varstnicilor-1-1
https://centaur.ag/wps/antibiotics/