Acasă ȘTIRI C.C.I.A. Arad anunță lansarea Competiției Regionale „ScaleUP”, ediția 2017, pentru IMM-urile arădene

C.C.I.A. Arad anunță lansarea Competiției Regionale „ScaleUP”, ediția 2017, pentru IMM-urile arădene

0

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad]

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad (CCIA Arad) are plăcerea să anunțe agenții economici arădeni despre lansarea Competiției Regionale „ScaleUP”, din cadrul evenimentului „InnovMatch 2017” , ce va avea loc în data de 12 decembrie 2017, la Venue, în Timișoara (str. Divizia 9 Cavalerie nr. 64, cod 300254).

Îndemn IMM-urile arădene să se înscrie în această competiție cunoscând tendința antreprenorilor de a se concentra pe creșterea și dezvoltarea afacerii, în defavoarea vânzării acesteia. Scopul majorității antreprenorilor este să facă un business care să poată funcționa chiar și în lipsa lor, iar această competiție vine să ofere sprijin în acest sens”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Competiția Regională „ScaleUP” 2017 urmărește selectarea a trei IMM-uri inovatoare pentru a fi sprijinite să îşi scaleze afacerea.

Competiția este deschisă IMM-urilor din orice sector economic din Regiunile Vest și Sud-Vest Oltenia, cu o vechime de minim 3 ani și bazate pe inovare. Companiile vor avea posibilitatea să își prezinte planurile de scalare a afacerii în format de tip “pitching” în fața întregului auditoriu din cadrul „InnovMatch 2017”.

Cele trei companii câștigătoare vor beneficia de un pachet de suport care va include:

1. Realizarea strategiei pentru scalarea afacerii

2. Coaching pentru implementarea strategiei pentru scalarea afacerii

3. Sesiuni de instruire dedicate temelor specifice etapei de scalare (ex. managementul inovării, leadership, scalare internațională)

4. Suport în identificarea de parteneri strategici internaționali

5. Consultanță individuală pentru accesarea de noi piețe internaționale

6. Promovarea companiei în plan internațional.

Evenimentul va reuni o parte din cele mai relevante persoane din domeniul inovării:

– Jason Braverman, Chief Innovation Officer al Verdium, autoritate internațională în domeniul autentificării biometrice;

Maxine Adam, Head of Innovation Services, Greenwich Research and Enterprise;

Emma Fau, Fondator EU Capital și Strategic Advisor Startup Europe Regions Network;

Adrian Val Harea, Head of Product Line Electronics Engine Systrem, la Continental România.

Participarea la Competiția Regională ,,ScaleUP” se face prin completarea formularului de înregistrare, care poate fi descărcat accesând link-ul  http://www.regiuneavest.ro/enterprise-europe-network/

Formularul completat împreună cu anexele se vor transmite prin email la adresele  office-een@adrvest.ro şi  ccia@ccia-arad.ro.

Pentru mai multe informații puteți accesa  http://www.ccia-arad.ro

Exit mobile version