duminică, februarie 5, 2023

Ca Cetățeanul turmentat întreb și eu: „Pe cine votez?”… că deocamdată am de ales între Bâlcea!

 

Azi bem dă năcaz. Am avut așa: „Cântarea României la PNL Arad” și ,,Românii n-au talent”, la PSD Arad.

La PNLa fost adunată gloata, dusă la spectacol și instruită cum să se comporte, când să fluiere, când să tacă și când să îl aplaude pe Bâlcea. Că Bâlcea e candidatul partidului la Primăria Aradului. Ceea ce e bine pentru el că a prins lansarea. Am dubii mari că o să prindă și candidatura. Pariez pe chitara mea și pălăria australiană de piele.

Cum naiba să îl trimiți pe Bâlcea la tăvăleală? Omu-i plin de găuri și probleme! Dacă vrea cineva să spargă buba, Bâlcea se revarsă ca un puroi sub presiune. În prima zi de ,, guvernare Bâlcea”, am să fiu cu ochii pe OLX, pentru că ,mai mult ca sigur, ăsta o să scoată la vânzare sediul primăriei și mută administrația la Labașinț.

Pe de altă parte, au și ăștia de la PSD jocurile lor. Ei se măsoară în păsulă. Care o are mai groasă. Candidat la funcția de primar? Nexam!

Întreb și eu, ca cetățeanul turmentat: „Pe cine votez?”. Că deocamdată am de ales între Bâlcea.

Lăsând miștocăreala la o parte, nici să mă împuști nu pot să înțeleg cum a ajuns Aradul în halul ăsta de degradare. Adică să nu ai de unde alege. Iar teoria conspirației și varianta blatului PNL – PSD devine plauzibilă. Din nefericire, vom avea un primar ales cu 15% din sufragiu și un oraș distrus definitiv. Asta, dacă nu ieșim masiv la vot.

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Aradul are o populație de 2 lei care își merită soarta. Comoditate, iresponsabili, indolenți, tot ce vrei… ăștia sunt majoritatea din cei care au rămas aici. Va ieși bilcea din păcate și dezastrul va fi complet după încă 4 ani de pnl local

  2. Nu stiu cum de se lasa asa usor ,spalata pe creier’ o intreaga comunitate.Oricare dintre noi poate sta pe ganduri 10 minute zilnic,recapituland cu ce a devenit mai buna viata personala,a familiei si a orasului in general.

  3. Și ce să fac eu, ca cetățean (cacofonie intenționată, nu ca la Țiți), dacă ni se pun pe liste doar hoți și nemernici? Arătați-ne unul bun – și-l mâncăm (cu păsulă, vorba lu’ Țiți)! Dar nu sunt buni, așa că va trebui să aleg unul dintre Bîlci (nu Bâlcea – observi diferența, Țiți?) Așa că, eu par egzamplu, am decis să nu mai merg la vot. Veac!

Comentariile sunt închise.