ȘTIRI

Cadavrul Rodicăi Todor, femeia de 51 de ani dispărută din cartierul Alfa acum o săptămână, a fost găsit de Vinerea Mare plutind în zona plajei „Zori de zi”

 

 

Cadavrul Rodicăi Todor, mamă, bunică, așezată la casa ei și având o viață liniștită… după aparențe, a fost scos în chiar în Vinerea Mare din apele Mureșului, după o săptămână de la un înec probabil autoprovocat.

Acum o săptămână Inspectoratul de Poliție Județean Arad (IPJ) informa că o femeie din municipiul Arad a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

 

Familia sa a primit vestea în cea mai tristră zi a creștinătății, Vinerea Mare: femeia  a fost găsită moartă.

„Cu cea mai mare tristețe în suflet va anunț ca am găsit-o astăzi (n.r. ieri) pe mamica blândă și bună, mamica mea cu chip de înger, bunicuţa perfectă, caldă și duioasă, care din păcate nu mai este printre noi, sunt sigură că Dumnezeu are grija de ea aşa cum știe el mai bine și doar el știe de ce a ales să fie aşa”, este mesajul postat de fiica sa pe facebook.

Un echipaj ISU i-a scos cadavrul din apele reci ale Mureșului, unde a fost văzut plutind

„Un bărbat a apelat SNUAU 112 ieri, în jurul orei 16,50, sesizând că, în zona plajei „Zori de zi”, este un cadavru care plutește pe râul Mureș.
Un echipaj ISU a adus cadavrul la mal, din primele informații fiind vorba despre o persoană de sex feminin, de 51 de ani, a cărei dispariție a fost mediatizată în data de 22 aprilie a.c.

Din primele cercetări nu sunt indicii cu privire la săvârșirea unei fapte penale, cadavrul fiind transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei.” – conform Biroului de presă al IPJ Arad, prin agent-șef de poliție Claudia Iuga.

 

 

 

 

 

 

 

Critic Arad, 1 mai 2021 9:50

RODICA_TODORcadavru-murescadavru-mures1