sâmbătă, aprilie 1, 2023

Cade prima ninsoare în Arad. Consiliul Județean a dat ordin de echipare pentru utilajele de deszăpezire

 

Prima ninsoare din această iarnă în municipiul Arad a început astăzi, în jurul orei 8, iar conform prognozei imediate, va dura până la ora 13.00. Căderile de zăpadă de pe şosele au creat probleme pe DN 7 și pe drumul Julița – Mădrigești, unde trei șoferi au suferit incidente minore. La Lipova, Ineu și Sebiș ninge de azi-noapte, iar Consiliul Județean Arad a dat firmei Inteco Holding ordinul de echipare al utilajelor.

Consiliul Județean a dat ordin de echipare pentru utilajele de deszăpezire!

De astăzi, de la ora 0, utilajele de deszăpezirea pe loturile Lipova, Ineu și Sebiș sunt mobilizate! Consiliul Județean a dat ordin de echipare pentru utilajele de deszăpezire având în vedere prognoza meteo care anunță un val de ninsori în județul nostru începând din această noapte, în zonele colinare și montane.

Pentru că de duminică după-amiază se prognozează ninsori în mai multe zone din județ, duminică de la ora 12 vor fi mobilizate utilajele și în Arad și Chișineu Criș.

Este vorba de utilaje cu lamă, utilaje pentru distribuirea materialului antiderapant și utilaje de încărcat materialul antiderapant.

O atenție deosebită va fi acordată drumurilor județene de la altitudine mai înaltă, unde de regulă precipitațiile sunt mai abundente.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news