CAMPANII

Campania tinerilor de la ALDE „Împreună pentru o faptă bună” a ajuns la Sebiș. Banii donați ajută un localnic diagnosticat cu o boală gravă

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

TLDE ARAD, încă un eveniment caritabil!

Tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Sebiș, duminică 26 August, cu ocazia celui de al patrulea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.

La startul competiției s-au înscris 10 echipe, asta in pofida faptului că vremea nu a fost tocmai prietenoasă. Echipele formate din membrii ALDE din diferite zone ale județului cât și echipele formate din simpatizanți ALDE au jucat și au donat pentru domnul Olariu Eusebiu-Flavius, în vârstă de 44 ani, diagnosticat cu Atrofierea muschilor (boala lui Frendray).

Un altfel de politică, asta facem noi! Ajutăm oamenii din jurul nostru care o duc greu. Astăzi din nou am reușit să strângem 1220 lei, bani pe care îi vom dona dl. Olariu Eusebiu-Flavius.

Aș vrea să îi mulțumesc Denisei Lușca– președinta clubului studenților liberali și democrati ALDE Arad și dl.Preot Rus Mercea Cătălin pentru implicarea in procesul de organizare al acestui eveniment caritabil.În final le mulțumesc tuturor participanților și întregii echipe TLDE Arad, a declarat Ucu Dima, președintele Organizației Județene de tineret ALDE Arad.

Dacă doriți să fiți la curent cu acțiunile de caritate pe care tinerii ALDE urmează să le desfășoare puteți da LIKE paginii de facebook „Împreună pentru o faptă bună” AICI

Lucian Valeriu, 4 septembrie 2018 7:54

123456