luni, februarie 6, 2023

Campioanele europene la tenis de masă au fost decorate de preşedintele României

 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare a antrenorului Viorel Filimon şi a sportivelor Irina Ciobanu, Adina Mihaela Diaconu, arădeanca de la CS Municipal, Daniela Dodean Monteiro, Elizabeta Samara şi Bernadette Cynthia Szocs pentru rezultatele obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidenţiale, în semn de „apreciere pentru rezultatele importante obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes, pentru dăruirea şi spiritul de fair-play prin care au promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume”, şeful statului a conferit: Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, antrenorului Viorel Filimon şi Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a sportivelor Irina Ciobanu, Adina Mihaela Diaconu, Daniela Dodean Monteiro, Elizabeta Samara şi Bernadette Cynthia Szocs.

Selecţionata feminină a ţării noastre e campioană europeană pe echipe, după ce a învins Portugalia. România şi-a trecut în palmares al cincilea său titlu continental, după cele din 1992, 2002, 2005 şi 2017.

Ultimele Știri

Related news