SPORTURI

Campionatul cartierelor la FOTBAL are lista deschisă pentru ÎNSCRIERI

 

În cadrul competițiilor organizate de Asociația Județeană de Fotbal sub egida a „120 de ani de fotbal la Arad˝, debutează peste trei săptămâni, Campionatul cartierelor.

În data de 16 iunie vor începe meciurile din grupe, la start prezentându-se, deocamdată, șapte echipe: câte două din Gai și Bujac și câte una din Pîrneava, Podgoria și Aurel Vlaicu-Lebăda. Lista rămâne deschisă, pînă pe data de 10 iunie, înscrierile putându-se face la numărul de telefon 0723. 602. 905.

Echipele vor fi alcătuite din cinci jucători de câmp plus un portar, cu vârsta de minim 16 ani. Meciurile se vor disputa, după toate probabilitățile, pe terenul amenajat în cartierul Poltura (Kakasvaros), între străzile Moldovei și Oltului, iar tabelele cu jucătorii participanți trebuie să aibă dovada domiciliului în cartierul pe care-l reprezintă plus ștampilă sau adeverință medicală. Pe data de 30 iunie se vor disputa semifinalele și finalele, acestea fiind urmate de festivitatea de premiere și o masă pentru participanți, toate suportate de Asociația Județeană de Fotbal, parteneri și sponsori. Foto AJF Arad

Cosmin Gherman, 4 iunie 2019 10:21