joi, mai 26, 2022

Canapele produse în Arad, la standarde de calitate ridicate, special pentru arădeni

Astăzi, mai mult ca niciodată economisim cu gândul că nu știm ce scumpiri ne mai așteaptă, economisim cu gândul că într-o zi vom afla stupefiați că am fost invadați de către ruși, dar nu e chiar așa.

Orice ar fi, viața merge înainte, căminul nostru, locul în care ne petrecem mare parte din timp așteaptă update-uri de design. Fie că vorbim de o canapea nouă, uși de interior schimbate sau o simplă draperie, casa noastră așteaptă an de an ceva nou.

Noi, cei de la Glasspandoor vă propunem astăzi să aruncați o privire peste câteva din modelele de canapele si coltare pe care noi le producem în județul Arad, mai exact în localitatea Zimandcuz.

Cu materiale de cea mai bună calitate și cu iscusința tâmplarilor, tapițerilor și croitoreselor noastre, am ales să expunem în showroom-ul nostru din Arad, Str.Cicio Pop, Nr.19, modele deosebite de design, confortabile și practice ca și utilizare dar, mai ales, convenabile la preț.

„Ne-ar fi fost mult mai ușor să exportăm, dar nu vrem asta!

Dorim să oferim calitate arădenilor, la prețuri corecte, adaptate la vremurile de cumpănă prin care toți trecem.

Deși toate materiile prime s-au scumpit, noi vom păstra aceleași prețuri și, mai mult de atât, venim spre nevoile clienților noștri cu posibilitatea de a achiziționa produsele noastre în 12 rate fără dobândă, tocmai pentru a trece mai ușor peste ieșirea din iarnă, cu toate scumpirile ei.

Suntem alături de clienții noștri și le stăm la dispoziție.” – a precizat  Karina Dima, director general Glasspandoor.

Mai multe imagini accesând:
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news