CAMPANII

Când „simțul civic întâlnește lipsa bunului simț”: „Oamenii vechi” au VANDALIZAT cortul în care se strâng semnături pentru #Oameni-Noi!

 

Cortul din fața magazinului Ziridava în care activiștii civici grupați în jurul partidelor tip #REZIST adună semnături sub deviza „Oameni-Noi în politică” a fost vandalizat… nu pentru prima oară de când e acolo, iar acest „mic eveniment” spune multe despre cât de mult ne respectăm unul pe altul în orașul ăsta: multe lucruri urâte!

„Suntem conștienți că nu e subiectul pe care îl așteptați, dar e singura metodă prin care ne putem exprima frustrarea si dezamagirea noi, cei ce ne învoim de la joburi, jonglăm cu bunicile pentru a le lăsa în grijă copiii, sau negociem cu familia o cină rece ca să asigurăm prezența la pavilion. Care pavilion se pare că deranjează”– ne provoacă interesul organizatorii acestei acțiuni, despre care, de altfel, am scris chiar din prima zi a demarării ei (vezi articolul asociat).

„Noi am mai sesizat Poliția chiar în primele zile după ce a fost montat pavilionul, pentru că cineva încercase să fure stâlpii de aluminiu. Atunci a venit un echipaj sa constate, dar demersul e unul fastidios, te poartă de «n» ori pe la secție… Nu învinovîțim Poliția, astea sunt procedurile – dar poate câteva rânduri ar ajuta sa fie oamenii mai conștienți. Poate…” – speră Viorela Pantiș, organizatoarea acțiunii și cea care ne-a transmis informația și fotografiile.

Articol asociat

USR Arad, RO100 și Aradul Civic au lansat campania #Oameni-Noi

Critic Arad, 5 noiembrie 2018 12:54

oameni-noi-4oameni-noi-3oameni-noi-2oameni-noi-1