miercuri, octombrie 5, 2022

Când te uiți în STÂNGA și în DREAPTA și nu dai de oameni POLITICI. Doar demagogi… mașini de ridicat mâna

 

Trăim vremuri uluitoare în politica românească. Într-o singură zi am putut vedea clasa noastră politică în toată splendoarea sa. PSD și-a desemnat candidatul la funcția supremă în stat în persoana Vioricăi Dăncilă, un personaj pe care românii îl văd mai degrabă personaj de desene animate decât președintele republicii

Apoi a apărut în media unul care susținea că până la finele anului vor fi inaugurați o sută de kilometri de autostradă! Nu am terminat bine de râs când alt om politic s-a declarat oripilat de faptul că unele persoane au intrat fără bilet la concertul lui Bon Jovi. Că asta e treaba unui parlamentar. Să numere spectatori pe la concerte!

Nu am fost niciodată mulțumit de calitatea clasei politice. Dar acum, ca niciodată, te uiți și în stânga și în dreapta și nu dai de oameni politici. Doar demagogi… mașini de ridicat mâna. Avem de a face cu o criză gravă de leadership pe tot eșichierul politic. Și, din păcate, nici nu văd o soluție rapidă de schimbare.

Practic suntem prizonierii unor oameni care și dacă sunt animați de bune intenții, nu au capacitatea intelectuală necesară pentru a ne conduce

Cred că ar fi momentul să ne inspirăm din modelul francez și să creăm o înaltă școală care să formeze viitorii oameni politici. Pentru că doar prin educație avem șansa să ne reînnoim conducătorii. Altfel vom rămâne pe veci în situația de a fi conduși de niște imbecili.

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.