ȘTIRI

Candidata USR-PLUS pentru funcția de primar al comunei Livada a lovit o minoră cu mașina și a fugit de la locul accidentului

 

„Luni 3.08.2020, în jurul orelor 17, candidata penru functia de primar la Primăria comunei Livada, a accidentat o minoră care circula regulamentar pe marginea unui drum unde nu există trotuare, pe fondul neatenției la volan. Dupa ce a luat-o pe capotă și a trântit-o la pamânt, aceasta a încetinit doar, și și-a continuat drumul mai departe. Poliția s-a autosesizat de pe o postare online și, în urma investigatiilor, a dispus ridicarea carnetului soferitei  și a certificatului de inmatriculare. Ca o lovitură în plus a sorții, victima de 14 ani are probleme grave de sănatate, urmând să fie operată pe cord deschis în Marea Britanie chiar zilele acestea.
Cerem cu insistență doamnei candidat demisia de onoare.” – este textul primit pe adresa redacției de un martor ocular care a făcut și fotografia autoturismul implicat în accident.

 

Surse polițienești confirmă că este vorba despre Loredana Ciumpe, al cărei afiș electoral îl puteți vedea mai jos și căreia, deocandată, i s-a suspendat permisul pentru 30 de zile și a fost amendată.

Ea s-a prezentat abia astăzi, la poliție, unde a povestit ce a făcut.
Deocamdată nu există un dosar penal pe numele acesteia, întrucât nu s-a depus plângere nici de către victimă, nici de spital (unde se pare că nu a ajuns – cel puțin nu la unul de stat).

Publicată de Loredana Ciumpe pe Luni, 3 august 2020

Deși contactată de redacția noastră, candidata nu a răspuns la mesaj – dar dacă are de când să o facă, îi vom găzdui poziția față de acest eveniment… la urma-urmei nedorit de nimeni nimănui.

[ACTUALIZARE – ORA 17.09]

„Ca urmare a articolului apărut în Critic Arad cu privire la implicarea mea într-un eveniment rutier , pe raza comunei Livada, doresc sa va fac cunoscute următoarele:

1. Minora nu circula regulamentar, circula aproape de mijlocul drumului, iar acest lucru poate fi confirmat de un martor, aflat într-un autovehicul, în spatele meu.

2. Pe fețiță nu am luat-o pe capotă așa cum apare scris în articol, ci a fost agățată pe partea dreapta a mașinii, fiindu-mi avariată oglinda dreapta.

3. Nu am încetinit , cum ați specificat ci AM OPRIT mașina, am coborât din mașină și am vorbit cu fata care mi-a spus ca nu a pățit nimic și că este bine, după care a fugit în incinta grădiniței noi, situată în partea stângă a drumului.

4. Ieri am încercat să găsesc familia fetei , să o caut dar persoane din comună cu care am vorbit nu au cunoscut familia și fata. Aseară am contactat Poliția Livada dar agentul a fost într-o misiune și nu a putut să îmi preia declarația. Astăzi am revenit la sediul Poliției Livada și am prezentat declarația mea cu evenimentul care a avut loc. Nu s-a sesizat poliția ci eu m-am prezentat la poliție și am declarat exact cum s-a întâmplat evenimentul.

5. Nu am fost contactată de redacție , îmi pare rău că umblați cu minciuni și că dezinformați.

6. Ați fotoshopat poza cu mașina mea și ați pus-o la articol, nu are nimic capota, au fost constate daunele și de către agentul de poliție, singura avarie a fost la oglinda dreaptă.

Cum s-a întâmplat evenimentul?
În data de 3 august 2020 în jurul orei 16.30 am mă întorceam cu fiica pe un drum secundar care leagă Livada de Sânleani. Două fete circulau pe sensul meu de mers , aproape de mijlocul drumului , le-am claxonat dar ele povesteau și nu au dat semne ca să se ferească înspre marginea drumului.
Văzând că nu se feresc, am redus drastic viteza și am încercat să le ocolesc pe partea stângă a lor.
Când am fost în dreptul lor, fata dinspre mașină nu a sesizat prezența mașinii și am agățat-o cu oglinda din partea dreapta.
Am oprit mașina, am coborât din mașină , fata s-a ridicat și a zis ca nu a pățit nimic , fugind în grădinița nou construită.
Fetița mea s-a speriat foarte tare, a început să plângă, nu aveam telefonul la mine să sun la poliție și văzând că fata nu are nimic am plecat acasă.
Toată ziua de ieri și azi am încercat să găsesc familia și fata în cauză dar nu am găsit pe cineva care să o cunoască.
Voi solicita Primăriei Comunei Livada să pună la dispoziție filmarea de pe camerele din apropiere , cu întreg evenimentul rutier.
De asemenea voi continua sa caut familia fetei pentru a sta de vorba cu aceasta.
Există un martor ocular, I.A. care a văzut evenimentul și care poate face declarații în acest sens , pentru a susține ceea ce am spus până aici.” – șia postat pe pagina noastră de facebook Loredana Ciumpe dreptul la replică

 

Critic Arad, 5 august 2020 3:37

9D03724E-FC0B-4AEF-B3EE-C5CEAD0E0C023F197A9F-099B-4595-BE7A-A1F16F620B54AB7B170D-D103-4EDD-A71A-274C2B160A2Amasina-ciumpemasina1masina-ciupeloredana_ciumpe