marți, iulie 5, 2022

Căpitanul Brankica Hadzovic continuă în „galben-albastru”!

 

Brankica Hadzovic va evolua pentru FCC Baschet Arad și în sezonul 2020-2021. Sârboaica în vârstă de 39 de ani va îmbracă pentru al şaselea sezon maioul „galben-albastru, fiind una dintre stranierele ce s-a acomodat foarte bine în orașul pe Mureș.

În ediția trecută a Ligii Naționale, întreruptă de pandemie, coordonatoarea de joc a arădencelor a evoluat în 16 meciuri şi a contabilizat medii de 6,4 puncte, 3,6 recuperări și 4,1 pase decisive. Hadzovic a contribuit şi la parcursul bun din Cupa României, cu medii de 10 puncte, 2,6 recuperări și 6,6 pase decisive în cinci partide jucate. În finala cu Sepsi, sârboaica a fost printre cele mai eficiente baschetbaliste ale Aradului, cu 9 puncte și 9 pase decisive. În cele cinci sezoane alături de Arad, Hadzovic a depășit borna celor 100 de meciuri în Liga Națională.

FCC Baschet Arad îşi păstrează sârboaicele din sezonul trecut, Brankica Hadzovic şi Jefimija Karakasevic. Sub contract cu clubul arădean mai sunt Ildiko Nagy, Ecaterina Armanu, Veatriki Akathiotou, Marta Fodor, Dora Ardelean, Adela Mercea, Alexandra Rotariu și Rebecca Lipovan.

Foto: Andreea Vlase

Ultimele Știri

Related news