DE CARTIER

Căutați-l, găsiți-l și angajați-l rapid la Poliția Lucrărilor pe omul care a făcut asta! [POZE EXPLICITE]

 

Stradă cu nume de savant – Henri Coandă – treabă de savant, frate!

Că un savant al devastărilor este cetățeanul care a executat acest serviciu (Pe bani? Pe pariu? Pe gratis? Pe țuică?… Mai contează?!), la o oră de minimă audiență – păcat! Scena merita dată live și filmată din mai multe unghiuri, plus dronă, montată și făcut un film cu ea, trimis repede la Cannes pe un DVD cu titlul „Demolatorul vocațional” scris su caractere gotice cu marker negru – și să vezi tu care era mai capitală culturală decât noi, frățâcu!… Clasă le dădeam la toți…

Nu-i bai – nu-i târziu: îl căutăm și-l găsim rapid pe omul ăsta și-l angajăm la Poliția Lucrărilor! Salahor la Poliția Lucrărilor – că doară trebuie și salahori acolo, nu?… ce dreaq de insituție-i aia fără salahori… numa` cu șefi?…  Ar fi fraieră fata aia de se-ocupă să-i bage mințile-n cap lu` Falcă să nu-i strecoare ideea asta în agendă și ăsta să i-o bage-n cap lu` Cionca, iar Cionca s-o sune pe Claudia ca să-și ceară voie să-l angajeze pe Gigi ăsta de-o spart din câteva târnăcoape supărate „platforma administrativă” de gunoi… ditamai platforma administrativă o spart-o, la nervi, frate, de pildă în semn de protest că ce dracu caută o platformă administrativă de gunoi în mijlocul unei străzi de gunoi paralelă cu (apropo, Ghiță, când ne dăm cu gondola pe Mureșul Mort?!) un canal plin de gunoaie!

Fișa postului „Salahor la Poliția Lucrărilor” (draft):

Când șeful Poliției Lucrărilor constată că lucrarea s-a îndeplinit în mod defectuos, neconform cu proiectul, sfidând peisajul, cum ar veni, salahorul-polițist ia târnăcopul și execută asupra respectivei lucrări operațiunea de distrugere parțială, dar evidentă, a rușinoasei investiții; actul respectiv va fi filmat, predat secției  „cultură” a Consiliului Județean (dacă se poate, nu lui Ando și nici lui Sinaci – ci lui Cătă Lazurcă direct) – urmând, de acolo-ncolo, cursul firesc al unui act artistic.

 

 

Lucian Valeriu, 7 noiembrie 2016 8:29

muresel-4muresel-5muresel-3muresel-2muresel-1-1